Vad händer framöver på Grim förlag?

IMG_2469
Årets utgivning: Sorgbägare, Våra älskade orkade inte leva, Bara business och I sorgens famn

2015 var året då Grim tog ett stort kliv framåt och publicerade inte mindre än tre böcker (plus en roman i slutet av november 2014) under tre vårmånader. Det var en intensiv och rolig period och det kändes verkligen som om den lilla förlagsgrisen i logon sprang med extra stolta steg. Vi fick strålande mottagande för samtliga böcker, BTJ (tidigare Bibliotekstjänst) gav fina recensioner vilket gjorde att försäljningen till bibliotek gick utmärkt, och responsen bland läsarna var generös och positiv.

Men det går inte att slå sig till ro med detta, så nu är planen för nästa år klar. Grim förlag kommer att ge ut två originalutgåvor. Dels romanen Kvinnor, vin och vänner av Annika Bengtsson och dels en reportagebok av Joanna Björkqvist, som följer upp succén Våra älskade orkade inte leva. Utöver det kommer Annikas romaner Snökupan och Mellan raderna (som båda är slutsålda hos förlaget) ut i nya kostymer, närmare bestämt mjukband (storpocket).

Det ser med andra ord ut att bli ännu ett intensivt år för Grim. Och det passar bra eftersom förlaget fyller fem år 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.