Redaktör

REDAKTÖRSTJÄNST:

Joanna Björkqvist är en otroligt duktig redaktör, hård men rättvist, som arbetat med både större och mindre förlag samt egenutgivare. Läs om hennes redaktörstjänst. Alla manus förtjänar en grundlig genomgång av en bra redaktör. Ta chansen!

3 svar på ”Redaktör”

  1. Jag funderar på att anlita din tjänst redaktör, och sen ge ut boken under eget förlag – kanske bara som e-bok till att börja med. Polaris förlag sände manus till lektör som gav bra utlåtande, men förlaget sa nej i slutänden. calidris ville ta manus, men jag tyckte det är för dyrt. jag behöver hjälp främst med strykningar tror jag och vässa det. manus är på 70 000 ord. Om en lestadiansk uppfostrad kvinna 60 år som lämnas av sin man och blir motvillig singel i Stockholm – humoristiskt skriven. Jag såg priset 8000 plus moms. Gör du då kommentarer i manus. Gör du detta rätt detaljrikt, föreslår ändringar sv. Du ville ha de 10 första sidorna för att se om detta kan vara något för dig. jag har frågat en redaktör till hur han jobbar och väntetid. Hur lång väntetid har du?
    Mvh Eva klang

  2. Hej, mitt namn är Stefan Almryd! Jag jobbar med att spela in ljudböcker. Jag har god hjälp av ett antal duktiga inläsare. Min tanke var om ni skulle behöva lite avlastning. Jag kan bifoga en lista med länkar till böcker som jag har spelat in och där ni hör prov på inläsarnas kompetens. Men då behöver jag er mailadress.

    Hälsningar/Stefan
    Almryd Musikproduktion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.