Release för I sorgens famn

fyrklover

I dag har fyrklövern blivit komplett. Elisabeth Lindströms bok I sorgens famn har offciellt släppdatum i dag, fast eftersom den kom från tryckeriet lite tidigare än beräknat har den redan haft smygpremiär och Elisabeth har hunnit sälja slut på de böcker förlaget skickade till henne. Nu är en ny laddning böcker på väg.

Grim förlag är ett mycket litet förlag så att åta sig fyra utgivningar på fem månader var en utmaning. Desto skönare är det då att konstatera att det faktiskt höll hela vägen. De fyra titlarna är ute och lever sitt eget liv.

Först ut i den här fyrklövern var Sorgbägare av Annika Bengtsson, en roman om det omöjliga i att springa ifrån sitt förflutna och förneka sitt ursprung. Den kom ut i slutet av november.

I mitten av februari var det dags för Joanna Björkqvists uppmärksammade reportagebok Våra älskade orkade inte leva, i vilken hon intervjuat åtta personer vars nära anhöriga tagit sitt liv, och två personer som i sin yrkesroll har erfarenhet av suicid och människor i kris.

En månad senare debuterade Björn Jutendahl med romanen Bara business, en fartfylld, spännande och underhållande bok som utspelar sig i reklam- och mediebranschen. Björn har själv arbetat i branschen i många år och enligt säkra källor går det att känna igen en och annan av romangestalterna …

Och i dag, 20 april, är det alltså dags för Elisabeth Lindströms bok I sorgens famn att se dagens ljus. Elisabeth är en av personerna som intervjuas i Joannas bok. Hennes son tog livet av sig innan han ens fyllt trettio, och för att klara av det oerhört smärtsamma i förlusten skrev Elisabeth dagbok under det första året efter Davids bortgång. Texten bearbetades och blev till en gripande skildring av kärlek och förlust och förmågan att trots allt resa sig och bejaka livet.

Joanna har också skrivit om releasen av I sorgens famn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.