I sorgens famn – ny bok på Grim förlag

IMG_1884I sorgens famn. Så heter den senaste boken i Grims utgivning, och den sista för ett tag framöver. Nu måste den lilla förlagsgrisen hämta andan efter en intensiv vinter och vår med fyra nya titlar på mindre än fem månader. Men först är det alltså dags för Elisabeth Lindströms fina bok om sorgen och smärtan efter sonen Davids bortgång genom suicid. Så här står det i baksidestexten:

I nionde klass började problemen för David. Han kände sig yr och snurrig. Att ta sig igenom en text blev svårt. Samtidigt blev han allt tystare och allvarligare. De medicinska undersökningarna gav inget svar på vad som var fel. I perioder mådde han bättre, men varje gång ett kärleksförhållande tog slut mådde David fruktansvärt dåligt. Så dåligt att han tog sitt liv en augustikväll 2011.
Efter sig lämnade David förtvivlade nära anhöriga och goda vänner i ett fullständigt kaos. Familjen var i chock. Det värsta som kunde hända hade skett.
Elisabeth Lindström, Davids mamma, behövde skriva för att överleva. Hon ville sätta ord på sina tankar och känslor och skrev dagbok under det första året som gick. Dagboksanteckningarna har omarbetats till en bok för att kunna vara till stöd och tröst för andra drabbade.
I sorgens famn är en öppenhjärtig berättelse om en mammas första år med en änglason.

Den 20 april är det release för boken, men redan nu går det att bevaka den på Adlibris och Bokus. Och eftersom den kom från tryckeriet i fredags dröjer det bara några dagar innan den går att köpa.

Snart går det också att läsa mer om författaren Elisabeth Lindström här på Grims webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.